Asiakastarinat

Olemme syvästi kiitollisia kaikesta siitä mieltä lämmittävästä ja kannustavasta palautteesta, jota olemme asiakkailtamme vuosien varrella saaneet.

Tälle sivulle on koottu The Back Roomin asiakkaiden kokemuksia ja lyhyitä palautteita. Olemme myös antaneet asiakkaidemme kertoa hiukan perusteellisemmin omista hoitokokemuksistaan ja nämä asiakastarinat löydät meidän Blogi-osiostamme!

”The Back Roomissa on laaja-alaisempi näkemys, mistä jumit kropassa yleensäkin johtuu ja mielen yhteydestä kehoon. Asiakkaana koen, että tulen kokonaisvaltaisesti huomioiduksi.”

 

”Siellä on aina lämmin vastaanotto ja tulee tunne, että ihan kuin kotio menisi. Lämmin ilmapiiri on hoidon onnistumiseksi tärkeää.”

”Käväisin kiropraktikko Jari Salmisella. Jäi todella hyvä fiilis käynnistä, todella ammattitaitoista tekemistä. Vahva suositus!”

”Kiropraktikolla käynti helpotti huomattavasti mun selkä- ja niskajumeihin. Jopa helpompi hengittää kun ammattitaitoinen Krista Valli aukaisi mun juntturaselän. Maanantaina vielä toinen hoitokerta viihtyisässä The Back Roomissa! Suosittelen lämpimästi kaikille tätä paikkaa! 🙏👍💕”

”Olin hoitamassa etäarjen jumittamaa kroppaani luottohierojallani Riia Mattilalla The Back Roomissa. Ihanat kädet 🙏❤”

”Uusi kokemus oli elämäni eka pt-käynti Toni Sallilan luona. Piti käydä hieman hakemassa uutta intoa ja sitä tosiaankin sain kun sinänsä säännöllinen, mutta ehkä hiukan ”joka päivä jotain” -tyyppinen lähestymistapa vaihtuikin ihan uuteen rytmiin ja oon tosi täpinöissäni ohjelmasta🤗 Toni haastoi mun ajattelua hyvällä, arvostavalla tavalla, joten uusia ajatuksia oli helppo ottaa vastaan.”

”Olen ollut oikein tyytyväinen, aina on hoidon jälkeen kävely tuntunut helpommalta ja olen pystynyt kohentamaan ryhtiänikin, kun olen saanut siihen ohjausta. Lihasten kipupisteet häviävät aina käsittelyn jälkeen ja saan paremmin nukuttua.”

”Saan siellä kaikenlaista virikettä, pääsen keskustelemaan Riian kanssa ja siinä samalla hän niin miellyttävästi kehottaa minua suoristamaan selkäni, että muistan sen vielä seuraavanakin päivänä!”

”En ole voinut näin hyvin vuosiin. Hengitys kulkee itsekseen ja jalat on kuin uudet. Nukuin tosi hyvin. Kiitos!”

”Krista on mahtavan ammattitaitoinen kiropraktikko. Lisäksi mukava ja iloinen persoona, jolla on ilo käydä. Hoidon aikana kertoo mitä tekee ja miksi, ja mistä mikäkin vaiva johtuu. Vahva suositus!”

”Huippupalvelua ja asiantuntemusta! Suosittelen lämpimästi myös urheilijoille, lajista riippumatta!”

”On tässä jo kertynyt aika tavalla näkemystä ja sinä olet Riia hierojana ihan huippuluokkaa. Mutta sekään ei ole se juttu vaan se, että sinä olet sinä ja on ihanaa tulla sinulle käsittelyyn!”

”Uskomatonta! Oli pakko kotiin kävellessä ottaa muutama juoksuaskel, kiitos!”

”Ihanat viihtyisät tilat ja huippupalvelu!”

”Kiitos Kristalle, mukava ja ammattitaitoinen ihminen 🙏 Kun olet pulassa (tai ehkäpä jo ennen sitä), varaa pikimmiten aika ja Krista auttaa!”

Koen, että hierojalla käyminen on muuttunut. Se on aikaa itselle ja voi olla rentoutumishetki tai sellainen käynti, että pureudutaan vaivaan. Molemmissa tapauksissa hieronnasta saa hyvän olon tunteen.
Olen tyytyväinen The Back Roomin Riiaan ja suosittelen muillekin!

”Heti ensimmäisen kerran jälkeen tuli fiilis, että tulen toistekin. Riian hierontaote tuntuu itselle juuri sopivalta. Saan jokaisella hoitokerralla aina siihen hetkeen sopivaa hierontaa ja saan toivoa, onko hoito rentouttavaa vai pureudutaanko johonkin erityiseen vaivaan. Olen ollut tosi tyytyväinen Riian tapaan hoitaa.”

”Säännöllinen käynti kiropraktikolla auttoi minua pärjäämään läpi työelämän. Nyt myöhemmällä iällä vaiva on pahentunut ja siksi kiropraktikkoni suositteli, että hakeutuisin hoitoon hierojalle, The Back Roomin Riia Mattilalle. En ole aikaisemmin uskaltanut kokeilla hierontaa selkävaivaani, mutta nyt täytyy sanoa että olen kyllä tosi tyytyväinen, että uskalsin.”

”Kaiken kaikkiaan voin selkeästi ja kokonaisvaltaisesti paremmin. Tietoisuus omasta kehosta ja siihen vaikuttavista tekijöistä sekä oma toimijuus ja vastuunotto omista asioista on lisääntynyt.”