Hieroja Elisa Kuusela

Koulutettu hieroja

 

Hieroja Elisa Kuusela The Back Room

Hieroja Elisa Kuusela

Olen koulutettu hieroja Elisa Kuusela ja minulle voit varata ajan klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan tai purentalihasten hierontaan. Räätälöin hieronnan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalleni.

Hoidon aluksi kartoitan tarpeesi mahdollisimman tarkasti haastattelun ja tutkimisen avulla. Näin päästään parhaaseen lopputulokseen. Hieronnan aikana käytän pehmytkudosta muokkaavien perusotteiden lisäksi mm. mobilisoivaa hierontaa, passiivisia venytyksiä ja triggerkäsittelyä. Lopuksi annan sinulle hoitoa tukevia vinkkejä ja harjoitteita kotiin vietäväksi.

Hieronnan tavoitteena on edistää kehosi toimintakykyä. Hieronnan avulla voidaan:

  • helpottaa lihaskireyksiä ja liikerajoitteita
  • nopeuttaa liikuntasuorituksista palautumista
  • ennaltaehkäistä vammojen syntyä
  • saavuttaa tasapainoisempi ja kivuttomampi olotila

Oma kiinnostukseni kehonhuoltoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syttyi jo varhain nuoruudessa. Olen intohimoinen kiipeilijä ja lähellä sydäntäni ovat myös jooga, luonnossa retkeily ja lähes mikä tahansa liikunnallinen, kehoni eri ominaisuuksia haastava laji.

Tasapainotan liikuntaharrastuksiani viettämällä rauhallisia hetkiä kirjojen parissa tai teekupposen äärellä rentoutuen. Pyrin arjen pyörityksen keskellä priorisoimaan palautumista ja yleistä hyvinvointia, niin henkistä kuin fyysistä.

Kouluttauduin hierojan ammattiin, jotta voisin auttaa myös sinua ja kehoasi voimaan paremmin. Hieronnan aikana vapautuu hyvän olon hormoneja, jotka lievittävät kipua ja vaikuttavat positiivisesti kehoon ja mieleen. Ja mikä parasta – hoitomuotona se sopii meille kaikille!

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni hierontaan!

Lisää tietoa löydät nettisivuiltani

 

Purentalihashieronta auttaa mm. hampaiden narskutteluun

 

Purentalihasperäisten ongelmien taustalla on usein hampaiden narskuttelu ja yhteen pureminen päivisin ja/tai öisin. Purentalihasten hieronnalla voidaan lievittää purentaan osallistuvien lihasten jännittyneisyyttä ja sitä kautta helpottaa näitä mahdollisia oireita:

  • Leukanivelen ja purentalihasten kiputilat
  • Päänsärky ja migreeni
  • Niska-hartiaseudun ja kallonpohjan kiputilat ja jäykkyys
  • Leukanivelen liikehäiriöt
  • Tinnitus, korvakipu ja huimaus

Hieronnan aikana käsitellään leuan, kasvojen ja pään alueen lisäksi niska-hartiaseutu, kaulan ja kallonpohjan lihakset sekä tarvittaessa muita ongelma-alueita. Suun sisältä purentalihakset käsitellään kumihanskojen kanssa. Käytän koko hoidon ajan kasvomaskia.

Tervetuloa hierontaan, varaa tästä aika!

 

Kokemuksia hieroja Elisa Kuuselan hoidosta:

”Elisan kanssa kartoitimme aluksi kehon kipukohdat ja hieronnan tarpeet. Asiantuntevan hieronnan myötä pääsin eroon niskakivusta ja selän jäykkyydestä. Suosittelen Elisaa lämpimästi.”

”Elisa is a super star who has a holistic, soothing approach but infuses just the right amount of strength to her massage. Truly recommendable experience!”

”Kiipeilijänä Elisa on osannut ymmärtää ja käsitellä omasta kiipeilyharrastuksesta johtuvia vaivojani ja tuonut helpotusta pakotuksiin. Suosittelen!”