Fysioterapia

 

Nivel- ja lihasoireiden syynä ovat usein virheelliset liike- ja asentotottumukset – fysioterapia auttaa korjaamaan niitä

Fysioterapia sisältyy nyt The Back Roomin monipuolisiin kehonhuolto -palveluihin. Tarjoamme korkealaatuiset fysioterapia -palvelut yhteistyössä maineikkaan Art Fysion kanssa. Fysioterapeutti Roosa Mikkola auttaa asiakkaitamme kehon erilaisissa haasteissa.

Jarmo Ahosen perustama helsinkiläinen Art Fysio tarjoaa asiakaslähtöistä ja yksilöllistä fysioterapiaa, siihen liittyvää manuaalista nivel- ja lihaskäsittelyä sekä erilaisia kudosten kalvokäsittelyjä (faskia-hoidot).

 

Tavoitteena on tukea asiakkaan liikuntakäyttäytymisen muutosta

 

Useimpien nivel- ja lihasoireiden syynä ovat virheelliset liike- ja asentotottumukset. Syyt voivat olla  myös traumaperäisiä, jolloin taustalla voi olla esim. pitkään jatkunut stressi tai hankala elämäntilanne.  Art Fysion hoitojen tavoitteena on uudistaa asiakkaan käsitys liikkeestä ja tukea hänen liikuntakäyttäytymisensä muutosta. Näin on mahdollista hoitaa tehokkaasti oireet, poistaa niiden syyt ja ennaltaehkäistä tulevia vaivoja.

Art Fysion koko fysioterapeuttisen kuntoutuksen perustana on, että liikehäiriöt ja liikekontrollihäiriöt aiheuttavat erilaisia kipuja ja vaivoja. Tieteellinen tutkimus on tuonut paljon lisävalaistusta siihen tosiasiaan, että virheettömät liikkeet ovat suoraan yhteydessä hyvään suorituskykyyn ja samalla oireettomuuteen. Siihen perustuen kartoitamme tarkasti asiakkaan tarpeet, voimavarat ja mahdollisuudet ennen kuntoutuksen aloittamista. Olemme valmiita tukemaan asiakasta vaikeissakin kuntoutuksen jaksoissa.

 

Fysioterapeutin hoidossa yhdistyy manuaalinen lihasten ja nivelten
käsittely sekä korjaavien voimisteluliikkeiden ohjaus

 

Hoitokokonaisuus muodostuu useimmiten manuaalisen lihas- ja/tai nivelkäsittelyn ja tarkasti ohjattujen, korjaavien voimisteluliikkeiden ohjaamisen yhdistelmästä. Keskitymme hoidoissa tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan parantamiseen, mutta ajattelemme ihmistä kokonaisuutena. Joskus on tarpeellista myös psyykkinen tuki, ei pelkästään lihasten harjoittaminen ja hoito.

Fysioterapeutin hoito on KELA:n korvauksen piirissä, mikäli sinulla on lääkärin lähete. Otamme mielellämme vastaan asiakkaita myös ilman lääkärin lähetettä.

Varaa aika fysioterapeutti Roosa Mikkolalle, kun tarvitset apua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ratkaisemiseen tai niiden ennaltaehkäisemiseen. Pääset varaamaan ajan nettisivuilta tai soittamalla numeroon 0400 601 819.