Personal trainer Toni Sallila

Koulutettu ammattivalmentaja, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, Personal trainer

Fysiikkavalmentaja Tampere Toni Sallila

Fysiikkavalmentaja Toni Sallila

 

Olen Toni Sallila, koulutettu ammattivalmentaja ja toiminut päätoimisesti liikunta-alalla vuodesta 2012 lähtien. Liikunta on minulle itselleni elämäntapa, jo lapsuudesta lähtien liikunta ja urheilu ovat olleet olennainen osa arkeani.

Tavoitat minut numerosta 044 2949 581, soita tai laita viestiä, niin jutellaan lisää!

Olen täydentänyt valmentajan ammattiani kouluttautumalla myös ammattihierojaksi. Valmentajan ja hierojan työn lisäksi koulutan myös Personal trainereita Tampereen seudulla.

Valmentajan työssä olen nimenomaan fysiikkapuolen valmentaja. Asiakkaina minulla on ollut paljon nuoria urheilijoita esimerkiksi jääkiekkopelaajia, maila- ja pallopelaajia, pyöräilijöitä ja taitolajien kuten esim. cheer leading -urheilijoita. Asiakkaina on myös urheilijaseuroja.

Otan valmennukseen monipuolisesti eri lajien edustajia. En halua rajata pois mitään lajeja, sillä valmennuksessa keskitytään kuitenkin aina enemmän fysiikkaan eikä niinkään itse lajiin.

Valmennettavat ovat pääosin kilpaurheilijoita, mutta valmennan mielelläni myös kuntoliikkujia. Heille sovelletaan hieman ”pehmeämpiä” konsteja ja otetaan valmennuksessa enemmän huomioon heidän arkensa, perhe-elämän haasteet jne.

Valmentajana osaan ottaa ihmisen huomioon kokonaisuutena, olivatpa lähtökohdat mitkä tahansa. Olen valmentanut ja kouluttanut kaikenlaisia ihmisiä aina lapsista ikääntyneihin ja urheilijoihin. Vahvuuksiani valmentajana ovat toiminta- ja suorituskyvyn kehittäminen.

Minulla on iso verkosto urheilupiireissä ja minut löydetään usein puskaradion eli hyvien suosittelujen kautta ja myöskin eri kuntokeskusten kautta. Kun tekee hyvin työnsä niin saa lisää asiakkaita 🙂

 

Mikä on tärkeää valmennuksessa?

 

Valmennuksessa tärkeintä on kokonaisvaltainen ajattelutapa. Vaikka olen fyysisen puolen valmentaja, niin ihminen on paljon muutakin kuin fyysinen suoritus. Mieli ja keho ovat kiinteästi sidoksissa toisiinsa.

Varsinkin nuorilla asiakkailla tapahtuu monenlaista muutosta sekä kehossa että mielessä. Ja nuoren elämässä pitäisi olla paljon muutakin kuin urheilua. He tarvitsevat erityisen paljon ohjausta ja tukea siihen, että löytyy ymmärrys ja tasapaino urheilun ja muun elämän/tekemisen välillä.

Erityisen tärkeää on tukea urheilijaa myös epäonnistumisissa ja muistuttaa, että tämä on vain elämää.

Yritän auttaa valmennettavaa hahmottamaan ja ymmärtämään paremmin kokonaisuutta, esim. jos tänään ei lenkille vaan kerennyt, niin maailma ei siihen kaadu. Perhe-elämän tarpeet menevät usein omien tarpeiden edelle. Tämä on tärkeää varsinkin kuntourheilijoiden kohdalla. Myös kilpaurheilijoille joutuu usein muistuttamaan, että välillä on hyvä nähdä kavereita ja tehdä jotain ihan muuta.

 

Miten valmennus alkaa ja etenee?

 

Kun asiakas ottaa yhteyttä niin sovitaan maksuton alkutapaaminen. Ensin jutellaan ja selvitetään asiakkaan tarpeet ja tavoitteet. Näin selviää, olenko oikea henkilö valmentamaan juuri häntä eli alkaako meillä valmennussuhde.

Valmennuksen alkukartoitus tehdään aina huolella. Kartoitan, mikä on alkutilanne ja mihin asiakas kaipaa apua. Sen jälkeen keskustellaan ja kerron oman näkemykseni tilanteesta ja miten lähtisin viemään valmennusta eteenpäin. Jos asiakas ostaa minun ajatukseni, niin sitten lähdetään viemään hommaa eteenpäin.

Joillekin asiakkailleni teen vain harjoitussuunnitelman ja he tekevät itsenäisesti harjoitteet. Joidenkin kanssa tehdään yhdessä viikottainen treeni ohjatusti.

Huomionarvoista on, että jokainen valmennusohjelma on yksilöllinen ja räätälöidään tarkasti asiakkaan tarpeisiin. Kommunikointi valmennettavien kanssa tapahtuu tapaamisten lisäksi sähköpostin, puhelimen ja WhatsAppin avulla.

Tarjolla on erilaisia valmennuspaketteja, esimerkiksi 5 tai 10 kerran paketti. Hyvä vaihtoehto on myös matalan kynnyksen valmennuspaketti, joka on kuitenkin sisällöltään intensiivinen. Se sisältää yksinkertaisia ja lyhyitä harjoitteita kuuden viikon aikana. Alussa on noin tunnin mittainen tapaaminen ja seuraavien neljän viikon aikana on 2 x viikossa vartin mittainen lyhyt ohjaus. 6. viikolla pidetään tunnin mittainen lopputapaaminen ja summataan yhteen tulokset.

Ota rohkeasti yhteyttä 044 2949 581
Voit varata ajan myös ilmaiseen Pt-konsultaatioon, jossa mietitään kuinka voisin auttaa sinua!