FLT Ravintovalmentaja® Tanja Kiiala

FLT Ravintovalmentaja® Tanja Kiiala
Ravintovalmentaja Tanja Kiiala

 

Olen Tanja Kiiala, FLT Ravintovalmentaja® ja toimin oppaanasi kohti tervettä elämää. Suunnittelen juuri sinulle räätälöidyn ravinto-ohjelman ja ohjaan sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Ravintovalmennukseni perustana on kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että opit hallitsemaan omaa ruokavaliotasi ilman turhaa kärvistelyä ja ikuisia ruokarajoituksia. Tärkeintä on saada elimistösi tasapainoon ja sitä kautta päästä nauttimaan paremmasta olosta.

FLT eli funktionaalinen lääketiede tarkoittaa kokonaisvaltaista lähestymistä ihmisen hyvinvointiin. Silloin ei yritetä vain poistaa oiretta, vaan ymmärtää mistä oire johtuu. Näin päästään kohti pysyviä tuloksia.

 

FLT Ravintovalmentajan avulla keho tasapainoon

FLT ravintovalmennuksen avulla saat juuri sinulle sopivat työkalut siihen, miten oma kehosi saatetaan jälleen tasapainoon. Tanjan erityisiä osaamisalueita ovat:

  • Kuntoilua ja urheilua tukeva ravitsemus
  • Hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan häiriöt
  • Allergiat ja yliherkkyydet
  • Iho-ongelmat
  • Raskaus ja imetys
  • Toiminnalliset suolisto-ongelmat
  • Kasvis- ja vegaaniruokavaliot

 

Sopiva ruokavalio löytyy aina

Valmennuksen alussa kartoitan kattavasti asiakkaan taustat aikajanan ja matriksin (kokonaiskuvan) avulla. Siinä huomioidaan koko elämäntilanne ja siihen liittyvät haasteet.

Lisäksi otetaan huomioon tausta, ruokailutottumukset, liikunta, uni, stressi, hormonitoiminta, geenit, mahdolliset sairaudet ja mahdollisuuksien mukaan tarvittavat laboratoriokokeet. Sopivan ruokavalion löytäminen saataa kestää parista viikosta pariin kuukauteen, mutta aina se löytyy!

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!
Kysy lisää tai varaa aika, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai soittamalla 050 3463 213.
Lisätiedot: www.ekofit.fi.

 

Tanjan koulutus

Funktionaalisen lääketieteen koulutus, ProHealth Oy
Terveyden Tukipilarit® -koulutusohjelma, ProHealth Oy
Hyvinvointivalmentaja & Personal Trainer, Trainer4You
Tradenomi (Markkinointi), Laurea-ammattikorkeakoulu
Lisäksi useita lisäkoulutuksia, mm. ravitsemustieteen perusteet, lääketieteen perusteet, luontaislääketiede & ravintoterapia sekä monia liikunta-alan lisäkoulutuksia.

 

Tanjan palveluhinnasto

Ensikäynti 2 h – 210 €
Seurantakäynti 1 h – 95 €
Valmennuspaketti – 380 €