Valmennus

 

Haetko valmentajaa, joka huolehtii kehon ja mielen hyvinvoinnista? The Back Roomin kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu nyt myös henkilökohtainen valmennus.  Meillä sinua palvelee sekä fysiikkavalmentaja, personal trainer Toni Sallila että hyvinvointivalmentaja Riikka Moisio.

Fysiikkavalmentajan Toni Sallilan asiakkaat ovat kilpaurheilijoita sekä kuntourheilijoita. Hän on koulutettu ammattivalmentaja, jolla on pitkä kokemus valmentamisesta ja laaja kirjo eri lajien urheilijoita ja harrastajia. Toni on myös personal trainer ja kouluttaa uusia personal trainereita Tampereen seudulla.

Valmennuksessa Tonin ydinosaamista on erityisesti asiakkaan toiminta- ja suorituskyvyn kehittäminen, mutta hän ottaa valmentajana ihmisen huomioon aina kokonaisuutena, jossa keho ja mieli vaikuttavat toisiinsa.
Lue lisää Tonin valmennuksesta!

Hyvinvointivalmentaja Riikka Moisio keskittyy työssään asiakkaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen tukemiseen.  Hyvinvointivalmennuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Riikan hyvinvointivalmennus pohjautuu psykologiseen asiantuntemukseen, ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan ja selkeään coaching-prosessiin. Asiakkaalle määritellään oma henkilökohtainen tavoite, jonka edistymistä tuetaan ja seurataan.

Riikka on koulutukseltaan psykologi ja myös hänen Certified business coach – ja NLP Master Practitioner -lisäkoulutuksensa antavat vankan pohjan hyvinvointivalmennukselle.
Lue lisää Riikasta ja hänen valmennustavastaan!