Valmennus

 

Haetko valmentajaa, joka huolehtii kehon ja mielen hyvinvoinnista? The Back Roomin kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu nyt myös henkilökohtainen valmennus.  Meillä sinua palvelee fysiikkavalmentaja, personal trainer Toni Sallila, hyvinvointivalmentaja Riikka Moisio sekä FLT ravintovalmentaja® Sirpa Heikkilä.

Fysiikkavalmentajan Toni Sallilan asiakkaat ovat kilpaurheilijoita sekä kuntourheilijoita. Hän on koulutettu ammattivalmentaja, jolla on pitkä kokemus valmentamisesta ja laaja kirjo eri lajien urheilijoita ja harrastajia. Toni on myös personal trainer ja kouluttaa uusia personal trainereita Tampereen seudulla.

Valmennuksessa Tonin ydinosaamista on erityisesti asiakkaan toiminta- ja suorituskyvyn kehittäminen, mutta hän ottaa valmentajana ihmisen huomioon aina kokonaisuutena, jossa keho ja mieli vaikuttavat toisiinsa.
Lue lisää Tonin valmennuksesta!

Hyvinvointivalmentaja Riikka Moision tavoitteena on tukea asiakkaan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.  Hyvinvointivalmennuksessa opit itse vahvistamaan omia voimavarojasi. Riikan valmennus pohjautuu psykologiseen asiantuntemukseen, ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan ja selkeään coaching-prosessiin. Valmennuksen alussa sinulle määritellään oma henkilökohtainen tavoite, jonka edistymistä tuetaan ja seurataan.

Riikka on koulutukseltaan psykologi ja myös hänen Certified business coach – ja NLP Master Practitioner -lisäkoulutuksensa antavat vankan pohjan hyvinvointivalmennukselle.
Lue lisää Riikasta ja hänen valmennustavastaan! 

FLT ravintovalmentaja ® Sirpa Heikkilä auttaa sinua saamaan ravinnon avulla elimistösi tasapainoon ja voimaan paremmin.  Sirpan valmennuksessa räätälöidään juuri sinun arkeesi sopiva ruokavalio, jolla voit pysyvästi edistää ja ylläpitää omaa terveyttäsi.

FLT ravintovalmennus perustuu funktionaaliseen lääketieteeseen. Tavoitteena on pysyvä muutos ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lue lisää Sirpan valmennuksesta!