Ortopedia

 

Ortopedin vastaanotto

Ortopedi hoitaa tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Näihin kuuluvat esimerkiksi erilaiset vammat, kulumat ja ylirasituksesta johtuvat vaivat. Ortopedi voi suuntautua tekemään hyvin suppeaa erikoisosaamista, kuten tekonivelleikkauksia, selkäleikkauksia tai murtumakirurgiaa.

Ortopedi Tiina Tanskanen

The Back Roomissa toimii ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Tiina Tanskanen, joka hoitaa yleisortopedisia potilaita.

Tyypillisiä vaivoja ovat esimerkiksi:

  • Olkapäävaivat
  • Polvivaivat
  • Lonkkavaivat
  • Jalkaterän vaivat
  • Ylirasituksesta johtuvat vaivat
  • Vammat ja niiden jälkitilat

Ortopedimme erityistä osaamisaluetta ovat selkäongelmat. Hän opiskelee MDT-tekniikkaa ja opastaa tarvittaessa vastaanotolla selän kipua helpottavia liikkeitä.

Ortopedi tekee meillä tiivistä yhteistyötä kiropraktikkojen kanssa, tarvittaessa arvio ja hoitosuunnitelma tehdään yhteistyössä. Ortopedilta saat hänen erikoisalaansa liittyvät, esimerkiksi B- ja E- lausunnot.

Helpotusta kipuihin,
apua nivelrikkoon 

Ortopedi Tiina Tanskanen laittaa vastaanotolla tarvittaessa kortisoni- ja ”kukonheltta” eli Synvisc- injektioita.

Kortisonipistoksia käytetään ärtyneen nivelen tai pehmytkudoksen rauhoittamiseen. Synvisc-injektiot tuovat helpotusta nivelrikkoon. Synvisc on nivelrikon hoidossa käytettävä nivelnestekorvike, joka vähentää kipua ja helpottaa liikkumista.

Selkäongelmissa suositellaan 40-60 minuutin aikaa.
Varaa 40 minuutin aika, jos sinulla on useita vaivoja.

Varaa aika Tiina Tanskaselle!