Kuntoutus

 

Kuntoutus by The Back Room on ensisijaisesti tuki- ja liikuntaelimistön kivuista kärsiville suunniteltu helppo ja yksilöllinen ohjelma. Se sopii erinomaisesti mm. kiropraktisen hoidon ja hieronnan tueksi.  Kuntoutusohjelman avulla voit myös tehokkaasti ennaltaehkäistä oman kehon ongelmia.

Tämän juuri sinulle räätälöidyn ohjelman tavoitteena on notkea, joustava, voimakas ja hyvinvoiva keho.

Kuntoutusohjelmaan sisältyy alkukartoitus, yksilöllisesti, asiakkaan kehon tarpeiden mukaan suunniteltu kehonhuolto-ohjelma opastuksineen ja kotiharjoituksineen sekä liikepankki www.mybackmoves.com, josta löytyy jokainen kuntoutusliike videolle taltioituna.

Kuntoutusohjelmamme on syntynyt asiakkaiden tarpeista. Asiakkaalle on tärkeää, että hän pystyy tekemään helposti kotona hoito-ohjelmaa tukevat liikkeet. Näin kuntoutus edistyy nopeammin ja tehokkaammin.

 

Jokaiselle yksilöllinen ja helppo kuntoutusohjelma

 

Alkukartoituksessa asiakas haastatellaan ja tutkitaan yksilöllisesti, minkä perusteella hänelle laaditaan yksilöllinen kehonhuolto-ohjelma.

Kehonhuolto-ohjelma ohjataan asiakkaalle henkilökohtaisesti. Ohjelma koostuu yksilöllisesti suunnitelluista ja helpoista  venyvyys-, liikkuvuus ja voimaharjoitteista.

Kuntoutus

Kuntoutusohjelma on nousujohteinen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan kehitystä seurataan sovitun aikataulun puitteissa, harjoitteita muokataan ja lisätään asiakkaan kehityksen mukaan.

Kuntoutus by The Back Room toimii hienosti myös oman suosikkiliikuntalajin (esim. kuntosaliharjoittelu, juoksu, palloilulajit) oheislajina ja se sopii kaikenikäisille.

 

Kuntoutus ilman kuntosalia

 

Ohjelma on suunniteltu niin, että voit tehdä sitä helposti kotona, mökillä, hotellihuoneessa tai vaikkapa toimistossa. Iso osa liikkeistä tehdään täysin ilman apuvälineitä ja osassa liikkeistä on apuvälineenä vastuskuminauha, pilatespallo tai pilatesrengas. Mutta kuntosalia tai varsinaisia laitteita ei näihin liikkeisiin tarvita.

MyBackMoves -kartoituksia meillä tekevät Krista ja Riia.

Ota yhteyttä!