Hieroja Iita Arvola

Urheiluhieronta – Klassinen hieronta – Raskaushieronta – Kuivakuppaus

 

Hieroja Iita Arvola

Hieroja Iita Arvola

 

Olen koulutettu hieroja Iita Arvola ja valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2019.  Suoritan parhaillaan kätilö (AMK) opintoja. Erityisosaamistani on urheiluhieronta, klassinen hieronta, raskaushieronta ja kuivakuppaus.

Raskaushieronta tukee äitiysajan hyvinvointia ja auttaa erilaisiin raskausajan tai imetysajan vaivoihin.

Omiin harrastuksiini kuuluu maastopyöräily ja alamäkipyöräily sekä agility kahden bordercollieni kanssa. Uusin aluevaltaukseni on triathlon. Urheilemisen vastapainoksi olen intohimoinen käsitöiden tekijä.

Hierojana erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat triathlonistit, aktiivipyöräilijät, niin maasto- (ja sen alalajit) kuin maantiepyöräilijätkin sekä tietysti odottavat äidit.

Tervetuloa hierontaan!

Varaa aika!

 

Urheiluhieronta

Työssäni hyödynnän laajaa tietämystäni anatomiasta. Hierontani on aina sekoitus klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoita. Hierontaotteeni ovat napakat ja sovellan hoidoissani trigger-pisteiden käsittelyä sekä fascia-tekniikoita.

Kouluttaudun jatkuvasti erilaisilla hierontaa tukevilla kursseilla. Yksi kiinnostuksen kohteeni ovat eteeriset öljyt ja niiden vaikutus kehoon ja mieleen, käytän hieronnassa rasvan lisäksi omatekemiäni öljysekoitteita.

Suoritetut jatkokoulutukset:
– Lannerangan ja alaraajojen mobilisointi

 

Raskaushieronta

Ovatko iskias-oireet alkaneet vaivata raskauden myötä? Ovatko jalkasi tukkoisen tuntuiset? Särkeekö alaselkää? Tuntuuko imetyksen aikana kipua hartioissa tai niskassa? Onko ongelmia saada maito nousemaan rintoihin? Voin kertoa, että hieronta helpottaa!

Myös odottavat äidit voivat tulla hierontaan. Minulta löytyy belloost -hierontatyyny, jonka avulla odottavat äidit voivat nauttia hieronnasta vatsamakuulla. Tyyny toimii loistavasti myös imettäville äideille rintojen kohdalle jäävien aukkojen ansioista. Tyynystä ei tule painetta, häpyluuhun, vatsaan, rintoihin tai kaulaan.

Raskausajan hieronta voi olla tarpeesi mukaan rentouttavaa tai urheiluhierontaa. Toisin sanoen, myös odottavat äidit voivat saada jumit auki!

Raskaushieronta on samanhintainen kuin muutkin hierontapalveluni. Varaathan kalenterista erikseen kohdan raskaushieronta, jos olet raskaana tai imetät.

Varaa aika raskaushierontaan!

 

Kuivakuppaus / imukuppihieronta

Teen myös kuivakuppausta ja imukuppihierontaa osana hierontahoitoja.

Kuivakuppaus on alun perin Kiinasta lähtöisin oleva vanha hoitomuoto, jossa imukuppi asetetaan iholle samalla painaen kupin sisältä ilma pois. Imukupin alle muodostuu alipaine ja alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. Kuivakuppaus ei ole kivuliasta, eikä siinä vuodateta verta.

Mitä hyötyä kuivakuppauksesta on?

  • Lievittää lihaskireyksiä
  • Poistaa kuona-aineita
  • Hoitaa arpikudosta ja turvotusta
  • Vilkastuttaa verenkiertoa, imunestekiertoa ja aineenvaihduntaa
  • Auttaa poistamaan selluliittia
  • Syventää unta
  • Urheilun jälkeinen palauttava hoito
  • Lihaskalvojen elastisuuden lisääminen

Tervetuloa kokeilemaan kuivakuppausta, tästä voit varata ajan!