Hieroja Toni Sallila

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

 

Hieroja ja PT Toni Sallila

Hieroja, personal trainer Toni Sallila

 

Kun on virkeämpi ja vetreämpi olo kropassa niin koppakin voi hyvin!

Olen Toni Sallila, koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Valmistuin keväällä 2020 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta. Päätyöni on valmentaminen, mutta halusin kouluttautua hierojaksi, jotta voisin palvella asiakkaitani entistä monipuolisemmin.

Hierojana haluan toimia asiakaslähtöisesti ja otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä. Hoito suunnitellaan jokaisen asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Jotta minulla olisi mahdollisimman monia erilaisia keinoja auttaa asiakasta, kehitän itseäni ja jatkokouluttaudun säännöllisesti.

Kaikki asiakkaat ovat minulle yhtä tärkeitä ja arvokkaita. Erityisosaamistani on kuitenkin liikkuvien ihmisten hoitaminen ja ”huoltaminen”.

Olen vankasti sitä mieltä, että hieronnassa olisi hyvä käydä ennaltaehkäisevästi, jotta vauriot ja kiputilat kehossa eivät hiljaa ajan saatossa pääsisi kasvamaan. Tätä voisi verrata siihen, että jos esimerkiksi huomaat vesiletkussa pienen vuodon, niin kannattaa heti korjata se, jotta säästyy isommilta vaivoilta ja vaurioilta.

 

Mitä hyötyä hieronnasta?

 

Ylävartalon käsittelyllä ja hieronnalla saadaan aineenvaihduntaa vilkastettua niin että jumitilat ja kivut, esimerkiksi päänsärky helpottuvat. Tässä hieronnan hyötyjä:

  • Aineenvaihdunta vilkastuu
  • Unen laatu paranee
  • Stressi helpottuu
  • Liikerajat laajenevat, esim. pää kääntyy pitemmälle sivulle ja takaviistoon
  • Virkeämpi ja vetreämpi olo
  • Ryhti paranee, hieronta helpottaa ryhtiä
  • Yleinen liikkuvuus paranee, pystyy kumartumaan ja noukkimaan ja saa kengännauhat solmittua

 

Hierojan vastaanotolla

 

Kun asiakas tulee vastaanotolle, niin teen hänen kanssaan yhteistyössä alkukartoituksen mahdollisimman perusteellisesti. Haastattelen ja kysyn mahdollisista vaivoista, teen pieniä liiketestejä, joiden avulla pääsen enemmän kärryille vaivan syystä, esim. onko joku liikerata puutteellinen.

Silmillä havainnoimalla ja käsin tutkimalla koitan mahdollisimman hyvin päästä tilanteen tasalle. Asiakas osaa kyllä yleensä hyvin kertoa omista vaivoistaan ja pyrin alkukartoituksen avulla pääsemään pintaa syvemmälle eli mikä jumeihin ja kiputiloihin on johtanut.

Pyrin auttamaan asiakasta aina kokonaisvaltaisesti ja ohjaamaan hänet tarvittaessa myös muille The Back Roomin asiantuntijoille. Tärkeätä on hoitojen avulla estää asiakkaiden vaivojen pahenemista tai toistumista.

Minulla on tapana antaa asiakkaalle vinkkejä ja ohjeita, mihin lihaksiin kannattaa kiinnittää jatkossa huomiota. Neuvon miten lihaskuntoa ylläpidetään ja annan ”kotitehtäväksi” kevyitä liikeharjoituksia, esim. kuminauhajumppaa ja muita harjoitteita, jotka tehostavat vielä hieronnan vaikutusta.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan, varaa aika tai kysy lisää!

 

Kokemuksia Toni Sallilan hoidosta:

”Uusi kokemus oli elämäni eka pt-käynti Toni Sallilan luona. Piti käydä hieman hakemassa uutta intoa ja sitä tosiaankin sain kun sinänsä säännöllinen, mutta ehkä hiukan ”joka päivä jotain” -tyyppinen lähestymistapa vaihtuikin ihan uuteen rytmiin ja olen tosi täpinöissäni ohjelmasta🤗 Toni haastoi mun ajattelua hyvällä, arvostavalla tavalla, joten uusia ajatuksia oli helppo ottaa vastaan.”