Fysioterapeutti Joel Kinnunen

Fysioterapeutti Joel Kinnunen

Fysioterapeutti Joel Kinnunen

 

Oma kiinnostukseni kehonhallintaan sai alkunsa voimaharjoittelun ja painiharrastukseni myötä. Mielenkiinto syveni intohimoksi, kun etsin vastauksia omiin selkävaivoihini. Jatkuva oppiminen jäi näin pysyväksi osaksi arkeani.

Olen fysioterapeutti Joel Kinnunen ja työssäni tarkastelen ihmiskehoa kokonaisuutena. Asiakkaan kuntoutuksessa hyödynnän sekä manuaalista käsittelyä että liikkeen ohjausta.

Manuaalisen hoidon tukena hyödynnän myös Shock Wave- ja Atlas Balans -laitteita. Liikkeen ohjauksessa yhdistelen monipuolisesti mm. voimaharjoittelua, pilates -tyylisiä liikkeitä sekä spiraalistabilaatiota (Spiral Stabilization, SPS).

Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen, tuki- ja liikuntaelimistön häiriöihin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Sen tavoitteena on liikkumisen ja ryhdin parantaminen yhtäältä rentouttamalla ja venyttämällä kireitä lihasketjuja  ja toisaalta vahvistamalla kehon syviä lihaksia ja lihasketjuja.

Itse olen opiskellut spiraalistabilaatiometodia sekä Suomessa että menetelmän synnyinmaassa Tsekin tasavallassa.

Spiraalistabilaatio on erityisen tehokas hoitomenetelmä selkäkipujen ennaltaehkäisyssa ja hoidossa. Harjoittelussa käytetään menetelmää varten kehitettyjä vastuskuminauhoja.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon ja kokeilemaan tarvittaessa myös spiraalistabilaatiota!