Fysioterapeutti Roosa Mikkola

 

Fysioterapeutti (AMK)

 

Olen fysioterapeutti Roosa Mikkola ja autan asiakkaita kehon erilaisissa haasteissa nyt myös The Back Roomissa Tampereella.

Olen valmistunut Fysioterapeutiksi Helsingin Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Sain kipinän opiskella fysioterapiaa jo varhain, nykytanssi-harrastukseni myötä.  Opiskeluaikana tein harjoittelujaksoni Art Fysiossa Jarmo Ahosen sekä Jari-Pekka Keurulaisen johdolla ja valmistuttuani olen jatkanut työskentelyä siellä.

Tässä ammatissa on tärkeää kouluttaa itseään jatkuvasti ja monipuolisesti. Lisäkoulutuksiini kuuluvat mm. Spiraalistabilaatio 1A&B sekä Alaraajan analysointi ja manuaalinen käsittely (Bob Turner). Valmistun myös Somatic Pilates -ohjaajaksi joulukuussa 2019.

Fysioterapiassani lähestyn asiakkaani tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia manuaalisen käsittelyn sekä liikkeen ohjaamisen kautta. Käyttämiäni hoitomuotoja ovat mm. faskia- eli lihaskalvokäsittely, nivelten mobilisaatio sekä syväaaltolaite -hoitoa (Atlas Balans).

Fysioterapeuttina katson ihmistä kokonaisuutena ja haluan selvittää ongelmien syyt ja seuraukset mm. kävely- ja liikeanalyysin avulla.

Olen fysioterapeuttina erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin. Kaikenikäiset asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni Papinkadulle!

Autan sinua mielelläni kehosi haasteiden kanssa, varaa aika netistä tai puhelimella 0400 601 819