Fysioterapeutti Roosa Mikkola (äitiyslomalla)

Fysioterapeutti (AMK)

 

Fysioterapeutti Roosa Mikkola

Fysioterapeutti Roosa Mikkola

 

Olen fysioterapeutti Roosa Mikkola ja erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin. Käytännössä autan asiakkaitani kehon erilaisissa haasteissa ja toimin nyt myös The Back Roomissa Tampereella.

Fysioterapeutiksi olen valmistunut Helsingin Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Sain kipinän opiskella fysioterapiaa jo varhain, kun harrastin nykytanssia.  Opiskeluaikana tein harjoittelujaksoni Art Fysiossa Jarmo Ahosen sekä Jari-Pekka Keurulaisen johdolla ja valmistumisen jälkeen olen jatkanut työskentelyä siellä.

Tässä ammatissa on erityisen tärkeää kouluttaa itseään jatkuvasti ja monipuolisesti. Lisäkoulutuksiani ovat mm. Spiraalistabilaatio 1A&B sekä Alaraajan analysointi ja manuaalinen käsittely (Bob Turner). Valmistuin 2019 myös Somatic Pilates -ohjaajaksi.

Fysioterapiassani lähestyn asiakkaani tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia manuaalisen käsittelyn sekä liikkeen ohjaamisen kautta. Hoidoissani sovellan mm. näitä hoitomuotoja:  faskia- eli lihaskalvokäsittely, nivelten mobilisaatio sekä syväaaltolaite -hoito (Atlas Balans).

Fysioterapeuttina katson ihmistä kokonaisuutena ja haluan selvittää ongelmien syyt ja seuraukset mm. kävely- ja liikeanalyysin avulla.

Kaikenikäiset asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni Papinkadulle!

Autan sinua mielelläni kehosi haasteiden kanssa!

Varaa aika netistä tai puhelimella tai kysy lisää 0400 601 819