Pilatesohjaaja Minna Kurjenmäki

Olen pilatesohjaaja Minna Kurjenmäki ja olen valmistunut Somatic Pilates-ohjaajaksi kesällä 2016. Ennen sitä valmistuin Suomen urheiluopistolta liikunnanohjaajaksi vuonna 1999. Pitkän ja syventävän Pilates-ohjaaja -koulutuksen aloitin syksyllä 2015 Somatic Pilates Centerillä Helsingissä.

Pilatesohjaaja Minna Kurjenmäki

Liikunnanohjaus, ja nykyään ennenkaikkea pilateksen ohjaus, ei aina edes tunnu työltä. Nautin suunnattomasti nähdessäni, kuinka asiakkaat keskittyvät ja harjoittelevat tunnin aikana. Tunnin jälkeinen hymy on parasta palautetta, mitä ohjaajana voin saada.

Pilateksessa minua kiehtoo eniten liikkeen tarkkuus, ja sen oivaltaminen. Pilates on jatkuvaa oppimista kehosta, liikkeestä ja liikkeen tuottamisesta, ja tämä tekee lajista niin mielenkiintoisen.

Haluan auttaa asiakkaitani tunneilla oivaltamaan oman kehon toimintaa ja liikettä, sekä opettaa oikeaoppista tapaa käyttää kehoa niin Pilates-harjoittelussa kuin myös ihan arkielämässä. Haluan myös antaa tunneillani liikunnan iloa ja arjesta irtaantumista, antaa hetki aikaa omalle keholle ja sen hyvinvoinnille.

Tervetuloa Pilates-tunneilleni!

Minna Kurjenmäki

Liikunnanohjaaja
FAF Personal trainer
Somatic Pilates-ohjaaja
minna@kurjenmaki.fi
040 509 7730