Kuntoutus

 

Kuntoutus by The Back Room on ensisijaisesti tuki- ja liikuntaelimistön kivuista kärsiville suunniteltu ohjelma, joka sopii erinomaisesti mm. kiropraktisen hoidon ja hieronnan tueksi.  Kuntoutusohjelman avulla voi myös tehokkaasti ennaltaehkäistä oman kehon ongelmia.

Ohjelman tavoitteena on notkeampi, joustavampi, voimakkaampi, hyvinvoiva keho.

Kuntoutus by The Back Room -ohjelmaan sisältyy alkukartoitus, yksilöllisesti, asiakkaan kehon tarpeiden mukaan suunniteltu kehonhuolto-ohjelma opastuksineen ja kotiharjoituksineen sekä liikepankki www.mybackmoves.com, josta löytyy jokainen kuntoutusliike videolle taltioituna.

Kehitimme kuntoutusohjelman, jotta asiakkaamme pystyvät tekemään helposti kotona hoito-ohjelmaa tukevat liikkeet. Näin kuntoutus edistyy nopeammin ja tehokkaammin.

 

Jokaiselle yksilöllinen kuntoutusohjelma

 

Alkukartoituksessa asiakas haastatellaan ja tutkitaan yksilöllisesti, minkä perusteella hänelle laaditaan yksilöllinen kehonhuolto-ohjelma.

Kehonhuolto-ohjelma ohjataan asiakkaalle henkilökohtaisesti. Ohjelma koostuu yksilöllisesti suunnitelluista venyvyys-, liikkuvuus ja voimaharjoitteista.

Kuntoutusohjelma on nousujohteinen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan kehitystä seurataan sovitun aikataulun puitteissa, harjoitteita muokataan ja lisätään asiakkaan kehityksen mukaan.

Kuntoutus by The Back Room toimii hienosti myös oman suosikkiliikuntalajin (esim. kuntosaliharjoittelu, juoksu, palloilulajit) oheislajina ja se sopii kaikenikäisille.

 

Kuntoutusta ilman kuntosalia

 

Kuntoutus by The Back Room -ohjelma on suunniteltu niin, että voit tehdä sitä kotona, mökillä, hotellihuoneessa tai vaikkapa toimistossa. Iso osa liikkeistä tehdään täysin ilman apuvälineitä ja osassa liikkeistä on apuvälineenä vastuskuminauha, pilatespallo tai pilatesrengas. Mutta kuntosalia tai varsinaisia laitteita ei näihin liikkeisiin tarvita.

Alkukartoituksia meillä tekevät Krista ja Riia ja ohjauksia Riia ja Minna.