Kiropraktikko Jaakko Valli

Kiropraktikko Jaakko Valli

Kiropraktikko D.C. Jaakko Valli

 

Kiropraktikko, Doctor of Chiropractic

Kiropraktikko Jaakko Valli, koulutus:

MSc. Chiropractic – tutkinto 1997 – 2002, Anglo-European College of Chiropractic, Englanti.

Kiropraktiikan maisterin tutkinnon suorittamisen jälkeen olen työskennellyt kiropraktikkona Skotlannissa vuosina 2002-04 ja vuodesta 2004 lähtien Suomessa. Olen myös Suomen ensimmäinen toisen polven kiropraktikko, äitini Ragna valmistui alalle jo vuonna 1968.

Monet asiakkaistani voivat hyvin säännöllisten hoitojen ansiosta. Tyypillisimpiä vaivoja, joita hoidan:

  • Selkäkipu
  • Iskias
  • Ääreisnivelten vaivat
  • Niskakivut
  • Päänsärky, migreeni
  • Huimaus
  • Tinnitus
  • Astma
  • Kuukautisvaivat

Lasten kiropraktinen käsittely on ollut olennainen osa koulutustani, ja hoidossani käykin paljon mm. koliikista ja korvatulehduksista kärsiviä lapsia.

Koska haluan hoitaa asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, olen perinteisen kiropraktikon työn ohella perehtynyt lisäksi kraniaaliterapiaan, soveltavaan kinesiologiaan sekä NET-metodiin. Näin pystyn huomioimaan asiakkaideni terveyttä sekä rakenteellisesta, kemiallisesta että emotionaalisesta näkökulmasta.

Viimeisimpänä lisänä työkalupakkiini on tullut sensomotoriikka, jonka avulla voidaan testata hermolihasjärjestemän, aivojen ja aistien yhteistoimintaa, sekä hoitaa niiden häiriötiloja erilaisilla harjoitteilla.

 

Jaakko Vallin käyttämät tekniikat

Kiropraktikko Jaakko Valli soveltaa asiakkaiden hoidossa myös seuraavia tekniikoita: kraniaaliterapia, soveltava kinesiologia, Neuro Emotional Technique (NET) ja Sensomotoriikka.

 

Kraniaaliterapia

Kraniaaliterapia on hyvin hellävarainen ja turvallinen tekniikka, jossa pyritään kevyellä kosketuksella vapauttamaan kallon luita ja kallossa olevia jännitystiloja. Nämä toiminnalliset häiriötilat voivat helposti aiheuttaa hermoärsytystä keskushermostossa tai aivohermoissa sekä olla myös selkäongelmien taustalla.

Lue lisää kraniaaliterapiasta!

 

Soveltava kinesiologia

Eri elimien toiminnalliset ongelmat voivat nekin aiheuttaa nikamien toimintahäiriöitä. Nämä voivat johtua esim. hivenainepuutoksista, maksan myrkytystiloista tai suoliston bakteerikannan epätasapainosta. Soveltavan kinesiologian avulla näitä ongelmia voidaan tarkemmin analysoida testaamalla lihaksia ja määrittämällä, mistä kudoksista hermoärsytys on peräisin.

Lue lisää kinesiologiasta!

 

Neuro Emotional Technique (NET)

Monissa tilanteissa on normaalia ja tervettä reagoida tunteella. Joskus vaikeat kokemukset voivat kuitenkin aiheuttaa liikaa stressiä mielessä ja kehossa. Tämä voi puolestaan johtaa sekä fyysisiin vaivoihin että tunnelukkoihin ja saattaa vaikeuttaa tavoitteiden saavuttamista.

Neuro Emotional Technique on menetelmä, jonka avulla voidaan arvioida ja helpottaa kehon sisäisiä stressitekijöitä, jotka muodostavat esteitä hyvinvoinnille.

Lue lisää NET-menetelmästä!

 

Sensomotoriikka

Sensomotoriikka liittyy hermolihasjärjestemän, aivojen ja aistien yhteistoimintaan. Sensomotoriikassa aistit välittävät aivoille tietoa ympäröivästä maailmasta ja aivot puolestaan antavat toimintakäskyt keholle aisti-informaation perusteella.

Sensomotoriikan häiriötiloissa aivomme voivat tuottaa tai saada vääristynyttä tietoa esim. päälle jääneiden primitiivirefleksien tai toimimattomien posturaalirefleksien seurauksena. Näitä häiriötiloja voidaan korjata tekemällä erilaisia liikeharjoituksia.

Varaa aika Jaakolle!